Rabobank Zaanstreek en VNZP versterken elkaar

Gepubliceerd: 26-10-2018 9:10

Rabobank Zaanstreek en VNZP versterken elkaar

ZAANSTREEK - ,,De sponsoring is voor ons het bewijs dat het VNZP wordt gezien als stabiele, volwassen zakenpartner. Uitgesproken door een serieuze partner als de Rabobank Zaanstreek”, vertelt Petra Derlagen. De voorzitter van het Vrouwen Netwerk Zaanstad Plus mocht recent de handtekening zetten onder de samenwerkingsovereenkomst.

De Rabobank Zaanstreek is al jaren trouwe sponsor van de Zaanse Zakenvrouw van het jaar verkiezing die het vrouwennetwerk jaarlijks organiseert. Het vrouwennetwerk timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg. Zo telt het VNZP inmiddels 140 zakenvrouwen uit diverse branches.

‘Zichtbaarheid’
,,Dankzij de sponsorovereenkomst kunnen we tevens verder bouwen aan ons jaarthema ’Zichtbaarheid’. Met de samenwerking versterken we elkaar. Zo is in de overeenkomst opgenomen dat de Rabobank Zaanstreek relaties kan laten deelnemen aan onze activiteiten”, legt Petra Derlagen uit.

Krachten bundelen
De sponsorovereenkomst sluit aan op wat Ariënne Kooter, directievoorzitter van de Rabobank Zaanstreek graag wil: krachten bundelen. ,,Met ondernemers een gezamenlijke visie ontwikkelen: wat kunnen we met elkaar in de Zaanstreek bereiken? En waar staan we? Daarom willen we nóg meer in contact komen met het bedrijfsleven. We willen weten wat hier speelt en wat er nodig is.”

Nieuwe naam?
Het netwerk speelt met de gedachte een nieuwe, pakkender naam te gaan voeren. Met de sponsoring van de Rabobank Zaanstreek kan bijvoorbeeld tevens de promotiekosten worden afgedekt.

Naast de jaarlijkse zakenverkiezing biedt het vrouwennetwerk een jaarprogramma met onder meer bedrijfsbezoeken, inspirerende lezingen en workshops. Kijk op www.vnzp.nl voor de activiteiten en waar het VNZP voor staat.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl