Reünie 60 jaar Pascal College

14-09-2018 13:26

Reünie 60 jaar Pascal College

ZAANDAM – Maar liefst 60 jaar ‘Pascal College’, reden voor een grootscheepse reünie. Op 29 september is het zover op de Pascalstraat 4. De organisatie is nog op zoek naar streekgenoten die hun opleiding op deze school genoten c.q. werkten.

Inmiddels hebben al 1100 mensen een reactie gegeven. Maar er moeten nog veel meer oud-leerlingen en oud-medewerkers zijn. Daarom bij deze de oproep om je op te geven. Dat kan via de Facebookpagina https://www.facebook.com/pascalcollegealumni/ en website https://www.pascalcollegealumni.nl/

Deze reünie is voor oud-leerlingen en (oud)leraren van (Blaise) Pascal College aan de Pascalstraat in Zaandam en voor mensen van de oude HBS op de Parkstraat. De inloop is tussen 16.00 en 17.00 uur. Het feestelijk weerzien duurt tot 21.00 uur.

Programma
Een team van oud-klasgenoten en oud-leraren is al maandenlang in de weer om er een sfeervol, verrassend feest van te maken. Op het programma staat, naast het weerzien met oud-klasgenoten, oud-leraren, gezellige muziek, een hapje en een drankje, foto’s van jezelf die je niet eerder zag en verhalen die je niet eerder hoorde. Er zijn twee foodtrucks aanwezig. Op diverse locaties is er een bar.

Via de website zijn tickets te koop. Mocht je echt niet in de gelegenheid zijn online een ticket te kopen, dan kan het aan de deur. Graag met pin. Tijdens de reünie is er een professionele fotograaf aanwezig voor het vastleggen van de leuke momenten.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Molenwerf 42 - 1541 WR Koog aan de Zaan - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl