Reactie JOVD Top van Holland: ‘Niet doorschuiven, aanpakken!’

Gepubliceerd: 11-07-2019 9:07

Reactie JOVD Top van Holland: ‘Niet doorschuiven, aanpakken!’

ZAANSTAD - ,,De VVD is een partij van doeners. Dus een intern conflict dient ook intern te worden opgelost. Niet doorschuiven, aanpakken!” aldus Twan Morsch, voorzitter van de jonge liberalen JOVD.

De JOVD Top van Holland, de jongerenorganisatie van de VVD, vindt de ontstane problematiek in de Zaanse Gemeenteraad rondom de gelekte brief ‘treurig’. Ook de manier waarop de problematiek wordt aangepakt door eigen partij wordt als ‘niet VVD-waardig’ genoemd in een reactie van de voorzitter en zijn collega Danny Ruiter, Algemeen Bestuurslid Politiek.

,,De VVD Zaanstad moet de vinger op de wond leggen. Het probleem is niet dat er kritische opmerkingen werden geuit, maar dat deze naar buiten zijn gelekt. Kwalijke zaak!” menen de jonge liberalen in stoere woorden.

De kritiek uit eigen gelederen op de Zaanse partijleden is niet mals. ,,De VVD Zaandam heeft nu voor een koers gekozen waarbij de kernwaarden van de VVD compleet opzij zijn geschoven”, klinkt het ferm. Wel jammer dat de eigen jonge politici in hun reactie ‘VVD Zaandam’ schrijven terwijl de Zaanse tak toch echt VVD Zaanstad heet. Nou vooruit, een ontsporing van de pen moet kunnen als je in al je jeugdige geestdrift een reactie typt zullen we maar zeggen…

De JOVD Top van Holland hoopt dat de Zaanse VVD-fractie zich alsnog verbindend gaat opstellen jegens de geroyeerde fractieleden.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl