Reisclub Sauerland houdt ‘Typhoon-reizen’ reünie

Gepubliceerd: 13-10-2018 9:10

Reisclub Sauerland houdt ‘Typhoon-reizen’ reünie

ZAANDAM – Nog een keer de originele ‘Typhoon-sfeer van weleer’ beleven? De tijd van ‘sjoelen met (Ab) Koele’ in de kantine, destijds op de tweede verdieping van het krantengebouw op de Westzijde 23? Dat kan op dinsdag 23 oktober. Maar dan wel op een andere locatie.

Reisclub Sauerland houdt in de sportkantine van voetbalvereniging R.C.Z, Doctor H.G. Scholtenstraat 20 in Zaandam, (tegenover touringcarbedrijf Hellingman) een gezellige ‘terug-in-de tijd-reünie’. Iedereen die in de afgelopen 27 jaar met een Typhoon/Knipschield reis mee naar Sauerland is geweest, is welkom. Maar ook overige belangstellenden die in de toekomst mee willen gaan.


Programma

Van 14.00 uur tot 16.00 uur is er van alles te beleven. Zoals de presentatie van de nieuwe reiskrant Sauerland nr. 96, een tombola, de nieuwe Reisclub Sauerland kalender 2019 is een feit en er zijn fotoalbums van de Sauerlandreizen om nog eens lekker door te bladeren en mooie herinneringen op te halen.

Tevens wordt het programma voor de reis van 12 mei 2019 naar Landhotel Albers in Bödefeld bekendgemaakt door organisatrice Greetje Jagt-Koele. (jawel, dochter van Ab). Natuurlijk staan de gebruikelijke excursies en sjoel- en kienavonden op het programma.

Ook al is de doelgroep voor deze nostalgische reizen mensen met een jaartje meer op de levensteller die van ouderwetse gezelligheid houden, voorwaarde is wel dat men redelijk goed ter been is en een dusdanige (ook geestelijk) gezondheid heeft dat er geen medische hulpverlening nodig is door de organisatie.

Bij binnenkomst de 23e oktober krijgt elke bezoeker een kop koffie of thee met wat lekkers aangeboden. De toegang is gratis.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl