Rene Tuijn lijsttrekker PvdA Zaanstad

Gepubliceerd: 28-10-2021 9:10

Rene Tuijn lijsttrekker PvdA Zaanstad

WORMER - In het monumentale Pakhuis Hollandia - De Stoomhal is woensdagavond Rene Tuijn gekozen als nieuwe lijsttrekker van de PvdA Zaanstad voor de gemeenteraadsverkiezingen op 22 maart 2022.

Dat gebeurde op een avond Rood aan de Zaan waar diverse landelijke kopstukken bij aanwezig waren. Over de vergroening van de Zaanse industrie in het kader van de Green Deal liet Diederik Samsom zijn licht schijnen. De vroegere burgemeester van Zaanstad en Tilburg, Ruud Vreeman, deed dat op de verschillen in industriebeleid van deze twee gemeenten.


Tuin, een geboren Assendelver, is al bijna 12 jaar actief in de Zaanse politiek en hij stelde na zijn benoeming dat er een mooie campagne neer gezet zal en moet gaan worden. ‘Voor een eerlijk, sociaal, veilig en duurzaam Zaanstad. Ik heb er zin in. Samen met Songul Mutluer , de huidige superfractie en nieuwe kandidaten blijven we strijden voor een betaalbaar thuis, gelijke kansen, goed onderwijs en een groen Zaanstad.’

In Oostzaan is Eelco Taams de man die de PvdA aan de zetels moet gaan helpen waar voor Kees-Jan Kindt in Wormerland die schone taak is weggelegd.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl