Rente funderingslening verlaagd

Gepubliceerd: 05-02-2021 8:02

Rente funderingslening verlaagd

STREEK - Als er door de gemeente Zaanstad een bericht wordt uitgestuurd dat de rente voor de funderingslening via het Fonds Duurzaam Funderingsherstel is verlaagd zullen ongetwijfeld velen in onze streek - getroffen door funderingsleed - opveren.

De vraag in dat bericht is ofde fundering van uw woning aan vernieuwing toe is. Het kan zijn dat bewoners moeite hebben met de financiering. Dan is het goed te weten dat de rente voor de funderingslening via het Fonds Duurzaam Funderingsherstel sinds kort lager is.
'Met deze lening kunt u samen met uw buren de fundering van alle woningen in het bouwblok herstellen. U kunt er de herstelwerkzaamheden van de fundering en van cascodelen mee betalen. Zoals scheuren, metselwerk, kozijnen, rechtzetten en vijzelen van casco' zo valt te lezen in het bewuste bericht.

Op de website van Fonds Duurzaam Funderingsherstel staat genoteerd dat de rente voor een Funderingslening en de Funderingslening Maatwerk met een looptijd van 30 jaar nu 2,3 % is.
'Het rentepercentage kan door het Fonds Duurzaam Funderingsherstel aangepast worden. Wij hanteren de rente op de datum van binnenkomst van de aanvraag. Na ingang van de lening staat de rente gedurende de looptijd vast.' 

Lees alle informatie op https://funderingsherstelfonds.nl/rente/

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl