Rockschool voor Senioren zoekt bassist en zangers

Gepubliceerd: 22-08-2017 13:08

Rockschool voor Senioren zoekt bassist en zangers

ZAANDAM - De Rockschool voor Senioren maakt zich op voor een nieuw seizoen. Dat zal zich afspelen in Podium De Flux, Zuiderkerkstraat 2 in Zaandam. Daarbij wordt er nog gezocht naar nieuwe kandidaten, met name een  bassist en zangers/zangeressen. Wie doet er mee onder het motto ‘Rocker dudes don't have a lot of swagger’. (Demi Lovato).

Maar ook zonder dit motto is het leuk om lekker muziek te maken samen met leeftijdsgenoten. Het repertoire wordt door de deelnemers zelf gekozen. Ieder bandlid brengt zijn of haar favoriete songs in. Bij aanvang ontvangt elke deelnemer een handboek met daarin de repetitie- en presentatie data, tips & tricks, de akkoorden en songteksten. Het enige dat je mee moet nemen is een instrument. Versterkers en drumstel zijn aanwezig. Bovendien is er coaching op zang en muzikaal gebied door twee ervaren muzikanten. De repetities zijn op maandag van 19.00 tot 21.00 uur.
Ook is er op de woensdaggroep, van 14.00 tot 16.00 uur, nog plaats voor twee gevorderde zangers/zangeressen. Het enige criterium is: leeftijd 50+.

De eerste muziektonen van het komende seizoen weerklinken op de startdatum: 11 en 13 september. Info en aanmelden: senioren.rockschool@gmail.com

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl