Rommelmarkt bij Dierenzorg Zaanstreek

Gepubliceerd: 08-05-2019 9:05

Rommelmarkt bij Dierenzorg Zaanstreek

ZAANDAM – Er zijn op zaterdag 18 mei allerlei koopjes te vinden maar vergeet niet ook te kijken naar de leuke dieren die er verblijven. Dierenzorg Zaanstreek, te vinden op de Dr. H.G. Scholtenstraat 36 (ingang bij de sportvelden, doorrijden tot het einde van de weg) houdt dan de voorjaarsrommelmarkt. 

Het Zaans dierenasiel, de Dierenambulance, het pension en de dagopvang staat van 10.00 tot 15.00 uur in het teken van koopjes. Er is van alles-en-nog-wat te vinden. Voor jong en oud, voor ieder wat wils. Niets nodig? Binnenstappen voor een kop koffie en wat lekkers kan ook.

De opbrengst komt volledig ten goede aan de opvang en verzorging van de dieren bij de Zaanse Stichting Dierenzorg. Die draait volledig op donateurs, de jaarlijkse collecte, ludieke acties, schenkingen van maatschappelijk betrokken organisaties, sponsoren en niet te vergeten de inzet van 125 vrijwilligers.

Wie niet bij de rommelmarkt aanwezig kan zijn, maar wel de Dierenzorg wil steunen, vindt meer informatie over op www.Dierenzorg.net. Of bezoek de Facebookpagina.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl