Ronde van het Lage Land afgelast

14-01-2017 13:46

Ronde van het Lage Land afgelast

REGIO - De 44ste Ronde van het Lage Land 2017, onze jaarlijkse wielerklassieker voor junioren, met start en finish in Wijdewormer, gaat dit jaar niet door.

Deze populaire wielerwedstrijd stond gepland op zondag 26 maart 2017. Als organisatie, Stichting Ronde van Noord-Holland, hebben wij dit besluit moeten nemen omdat het -ondanks vele inspanningen- niet is gelukt om de begroting hiervoor sluitend te krijgen. Het behoud en de werving van sponsors is moeilijk gebleken zodat het niet mogelijk is om dit jaarlijks wielerevenement voor talentvolle junioren dit jaar door te laten gaan.

De Stichting Ronde van Noord-Holland waardeert de bedrijven, gemeenten en partners die ons het vertrouwen hebben gegeven en richt nu met veel ambitie en energie alle pijlen op de 71ste internationale Profronde van Noord-Holland die op zondag 14 mei a.s. zal worden verreden.
Wij bedanken Zaanlandse Wielerclub DTS voor de samenwerking in de afgelopen jaren en wij zullen er alles aan doen om in 2018 deze mooie Noord-Hollandse juniorenklassieker weer te laten verrijden.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Molenwerf 42 - 1541 WR Koog aan de Zaan - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl