Rood Wit Zaanstad verlengt contract met trainer

09-01-2022 11:44

Rood Wit Zaanstad verlengt contract met trainer

ZAANDAM - Het zal voor weinigen een verrassing zijn dat Rood Wit Zaanstad en haar hoofdtrainer Levinho Wijdenbosch de samenwerking nog even voortzetten. Daarmee gaat de combinatie straks haar vijfde seizoen in.

De Zaandammer Wijdenbosch legt zijn hele ziel en zaligheid in de club en is normaliter iedere dag wel op de club te vinden. Op Sportpark Poelenburg kunnen ze voorlopig niet zonder hem. De jeugd afdeling is groeiende en ook daar is de hoofdtrainer erg bij betrokken. Daar is hij coördinator en hulptrainer. Met in zijn kielzog multifunctionele assistent trainer Selcuk Akpinar waarmee eveneens werd verlengd.

Wijdenbosch is nu bezig aan zijn vierde seizoen bij de Rood-Witten die uitkomen in de vierde klasse D. Zelf voetbalt hij nog in het eerste zaterdag elftal - hoewel dat team onderaan in de zaterdag 4e klasse bungelt - waarbij gezegd moet worden dat het team op moet passen om niet te degraderen naar de nieuw te vormen vijfde klasse zaterdag.

De prestaties van het eerste elftal van sv Rood Wit Zaanstad op zondag zijn goed te noemen. Met een achterstand van slechts drie punten op de koploper, maar toch een zevende plek - uit 8 gespeelde wedstrijden werden 13 punten behaald - is er nog van alles mogelijk. De ploeg kan van iedereen winnen maar er spelen tal van goede ploegen in de vierde klasse D. Vooral de Haarlemse ploegen zijn stug en met titelkandidaten RCZ, vvv Westzaan en ZVV Zaandijk liggen er meerdere kapers op de kust voor de titel. En hetzelfde geldt voor de periodetitels die via een zijdeur nog kans bieden op promotie naar de felbegeerde derde klasse.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl