ROSA vaar- en wandelexcursie

Gepubliceerd: 25-09-2019 13:09

ROSA vaar- en wandelexcursie

WORMERVEER- Lokale politieke partij ROSA houdt op zondag 29 september een vaar- en wandelexcursie met aansluitend een kennismakingsborrel voor wie nieuwsgierig is naar wie de raadsleden van deze partij zijn.De ROSA-dag begint om 09.30 uur met een ontbijtje in De Knapzak aan het Noordeinde 18 in Wormerveer. Van daar wordt er gevaren naar Erfgoedpark De Hoop in de Polder van Berouw aan het Uitgeestermeer. Vervolgens loopt het gezelschap over de slingerende dijkjes dwars door Krommenie terug naar De Knapzak. Daar begint tegen 16.00 uur de borrel.

Tijdens de excursie wordt de deelnemer bijgepraat over de geschiedenis van de polder door stadsarcheoloog Piet Kleij en geograaf Jaap van Harlingen. Ook een bezoek aan bijzondere locaties die een rol (kunnen gaan) spelen in de duurzame ontwikkeling die ROSA voor dit gebied voor ogen staat. Tijdens de borrel is er live muziek.
Stuur een mail naar info@rosa-zaanstad.nl en vermeld het aantal personen dat er mee willen doen, plus het eigen telefoonnummer.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl