RTV Zaanstreek & Artzaanstad Kunstquiz: doe mee en maak kans op 25 euro

Gepubliceerd: 25-10-2018 9:10

RTV Zaanstreek & Artzaanstad Kunstquiz: doe mee en maak kans op 25 euro

ZAANSTREEK - Bij het maken van de foto was deze kikker een beetje narrig. Hij had slecht geslapen. Het verkeer dat achter zijn rug raast, maakte hem weer zo vroeg wakker. En wegspringen zit er niet meer in… Gelukkig krijgt hij in de zomermaanden aanspraak van mensen die op hun fietstochtje op het bankje naast hem uitrusten. Blijft over de grote vraag: waar staat deze imposante kunstkikker?

Weet u het? Doe dan mee met de RTV Zaanstreek Kunstquiz in samenwerking met Artzaanstad. Wie het weet, maakt kans op een Artzaanstad cadeaubon ter waarde van 25 euro.

Meedoen
Meedingen naar de prijs is simpel: stuur een mailtje naar info@rtvzaanstreek.nl met daarin het antwoord: waar is deze kikker te vinden? Noem de straatnaam en/of omschrijf de locatie EN word volger van RTV Zaanstreek op Facebook: https://www.facebook.com/RTVZaanstreek/

Wie dit doet vóór vrijdag 9 november maakt kans op de Artzaanstad cadeaubon van 25 euro. De winna(a)r(es) krijgt persoonlijk bericht van Artzaanstad. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk.

Artzaanstad: zoveel meer dan een kunstuitleen
Opvallen met een uniek vormgegeven tas? Maak dan helemaal de sier met een catchy clutch. Op zoek naar bijzonder keramiek als eyecatcher op de schouw? Een echte Jan Wolkers aan de muur? Op het terras opvallend/onopvallend scoren met een Kandinsky brillenpoetsdoek? Waarbij u achteloos, maar duidelijk zichtbaar, de unieke Piet Mondriaan brillenkoker op tafel legt? Artzaanstad is veel meer dan een ’kunstuitleen’.

Inspireren
Rondstruinen en je laten inspireren kan letterlijk in de grote bij Artzaanstad-shop, maar ook online op http://artzaanstad.nl/content/ Vergeet de sloffen, stropdas, parfum en andere uitgekauwde Sinterklaas- of kerstcadeaus en kom echt origineel uit de hoek met een origineel kunstzinnig geschenk.

Art Zaanstad is open dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en te vinden aan Grote Hulzen 11 (Hembrugterrein) in Zaandam. Ook fijn: de auto staat gratis voor de deur.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl