RTV Zaanstreek komende week Zaans & Zichtbaar

Gepubliceerd: 11-04-2019 11:04

RTV Zaanstreek komende week Zaans & Zichtbaar

ZAANSTREEK/WORMERLAND – De medewerkers van RTV Zaanstreek komen dagelijks in actie voor het maken van allerlei Zaanse nieuwsitems. Dat doen we op Zaanradio, ZaanTV en onze online kanalen zoals www.rtvzaanstreek.nl. Komende week geven we op locatie een kijkje in onze nieuwskeuken tijdens de voorjaarscampagne Zaans & Zichtbaar. Daarbij begroeten we graag onze kijkers, lezers, luisteraars persoonlijk in Zaandam, Wormerveer én Wormer.

Van maandag 15 tot en met 19 april maken we live Zaanradio op diverse locaties, geven demonstraties hoe we filmen bij ZaanTV en laten zien hoe het toegaat bij de kick-off van het kersverse programma sportcafé Zaansport.

Meet & Greet
Programmamakers waarvan luisteraars normaal alleen de stem (en muziekkeuze) horen, maken deze keer live hun radio-uitzending op locatie. Zo kunnen bezoekers kennis maken met Elly van Amstel en haar Platenkast. Het dagelijkse live nieuwsprogramma Zaanstreek Vandaag ontvangt dan de gasten op locatie en het illustere trio De Fieretti’s zouden zomaar kunnen opduiken tijdens de Meet & Greet.

Editors in actie
Dat filmen meer is dan alleen een camera op een onderwerp richten, maakt het team van ZaanTV duidelijk. Bezoekers kunnen zien hoe de opnamen ter plekke door de editors aan elkaar worden gemonteerd tot een nieuwsitem. De handelingen zijn op groot tv-scherm te volgen.

Bieb Zaandam
RTV Zaanstreek is maandag 15 april te vinden in De Bieb, locatie Westzijde 170a in Zaandam. Van 9.00 tot 16.00 uur is daar de mobiele radiostudio opgebouwd en maakt het team van ZaanTV opnamen. Publiek is uiteraard van harte welkom te komen kijken. Heeft u een interessant nieuwtje? Vertel het aan de luisteraars. U kunt live de uitzending in!

Pilot sportcafé Zaansport
Op dinsdag 16 april vindt de pilot-uitzending van het sportcafé Zaansport plaatst. Dit wordt later op ZaanTV uitgezonden. Het Topsportcentrum aan de Wezelstraat 7 in Koog aan de Zaan is de locatie waar een tv-setting wordt opgebouwd en allerlei Zaanse sporthelden aanschuiven bij Zaansport-presentator Kees Klinkenberg.

De Lorzie
Buurthuis De Lorzie, Marktplein 3 in Wormerveer is woensdag 17 april de plek waar de mobiele RTV Zaanstreek-studio van 9.00 tot 16.00 uur te vinden is. Natuurlijk wordt er een liveverslag gemaakt van de weekmarkt die dan voor de deur van het buurthuis plaatsvindt. De boodschappentassen gevuld? Stap dan tussen 9.00 en 16.00 uur de Lorzie binnen en maak kennis met het RTV Zaanstreek team. Publiek is ook op deze locatie van harte welkom nieuws te delen.

SCCW Wormer
Op vrijdag 19 april is het RTV Zaanstreek team present voor live radio en ZaanTV demonstraties en opnamen bij het Sociaal Cultureel Centrum Wormerland, Faunastraat 62 in Wormer. Met zo’n locatie is het natuurlijk vanzelfsprekend dat er die dag veel aandacht is voor Zaanse culturele activiteiten. Van 9.00 tot 16.00 uur zendt RTV Zaanstreek live radio uit en worden opnames gemaakt die op een later moment op ZaanTV te zien zijn.

Meer weten? Kijk dan op www.rtvzaanstreek.nl voor de laatste nieuwtjes over deze Zaans & Zichtbaar campagne.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl