Sabina's Bloemenshop door op vertrouwde Zaanse stek

Gepubliceerd: 05-02-2021 9:02

Sabina's Bloemenshop door op vertrouwde Zaanse stek

ZAANDAM - Er zal een zucht van opluchting door de streek gaan. Na jarenlang de bloemen en planten te hebben gekocht bij voetbalicoon Jan Smit aan de H. Gerhardstraat leek er een groot gat te ontstaan. Want Jan hing zijn handel aan de wilgen. Gelukkig voor velen is het Sabina Bloemberg (42) uit Westzaan die 'de erfenis' van Jan over neemt. Haar 'Sabina's Bloemenshop' is ondertussen al volop in bedrijf. En voor het geval er twijfel bestaat: ook de Ajax attributen zijn weer in ruime mate aanwezig.

Voor Sabina, dochter van een andere Zaanse voetbalicoon t.w. Dirk Bloemberg, betekent dit het in vervulling gaan van een lang gekoesterde wens. Eerder was zij ruim 15 jaar verantwoordelijk voor de bloemen en planten bij de Deenvestiging in de streek, was de laatste vier en een half jaar bloemist in haar geboortedorp Westzaan en haar huidige werkplek biedt haar de kans om een winkel te runnen op een TOP locatie in Zaandam. Dat betekende wel dat zij voor de moeilijke keuze stond om om haar winkel in Westzaan te sluiten om zo deze kans volledig te benutten.

In de loop der jaren heeft zij zich flink verdiept in haar branche, behaalde de nodige diploma's en certificaten en is klaar voor dit prachtig nieuwe avontuur. Daarbij wordt zij gesteund door haar man Cederic van Hinte en hun dochter Cheyenne van 12. Sabina prijst zich gelukkig met zo'n team om haar heen.
Sabina verzorgd haar eigen inkoop. Zij maakt daarvoor dankbaar gebruik van de goede contacten die zij met de groothandel heeft opgebouwd. In haar toko kunnen de klanten terecht voor losse bloemen om veldboeketten samen te stellen. Ook zal Sabina mooie boeketten, bruids- en rouwwerk, kamerplanten, tuingoed én Ajax artikelen aan de man/vrouw brengen.

En waarom juist die Ajax artikelen? 'Omdat die gewoon op deze plek thuishoren!' laat zij vol overtuiging weten.

Sabina is zes dagen per week geopend. Alle dagen (behalve de zondag) van 09.30 tot 17.30 uur.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl