Sandor Rieuwers niet langer trainer VV Zaanstad

03-04-2020 10:00

Sandor Rieuwers niet langer trainer VV Zaanstad

STREEK - Het besluit kwam voor volleybaltrainer Sandor Rieuwers als de bekende donderslag bij heldere hemel. Volleybalvereniging Zaanstad heeft besloten na twee seizoenen afscheid te moeten nemen van Sandor Rieuwers.

Hij heeft de leiding over het heren eredivisieteam sinds augustus 2018. In het eerste seizoen haalde hij met het team de kampioenspoule van de eredivisie, het beste resultaat van Zaanstad ooit.

Dit seizoen ging het allemaal een stuk minder. Belangrijke spelers vertrokken naar andere teams. Mede door blessures lukte het niet om dat op te vangen. Het door de Corona-crisis abrupt afgebroken seizoen eindigde uiteindelijk met degradatie naar de Topdivisie. 

Om verschillende redenen is een deel van de spelers volgend seizoen niet meer of slechts deels beschikbaar. Er zal een nieuw team moeten worden geformeerd waarmee Zaanstad uiteindelijk weer in de eredivisie hoopt te komen.

Voorzitter van de Stichting Topvolleybal Zaanstad Harmannus Kruizinga: “Het bestuur heeft besloten dat zij de opbouw van een nieuw team met een nieuwe eindverantwoordelijke trainer wil realiseren. Met de degradatie naar de topdivisie komen we in een nieuwe fase, waarin we een nieuwe start willen maken. En dan moet je dus als bestuur een vervelende knoop doorhakken. We gaan dus op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. We bedanken Sandor voor zijn onvermoeibare inzet van de afgelopen twee jaar en wensen hem veel succes in de toekomst”.

Topvolleybal Zaanstad foto: Eric Visch

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl