Schrijf SAMEN in Zaanstad!

Gepubliceerd: 28-01-2021 11:01

Schrijf SAMEN in Zaanstad!

STREEK - Van 28 januari tot en met 3 februari is de Landelijke Poëzieweek. Dan wordt er op verschillende manieren aandacht besteed aan poëzie en gedichten. In Zaanstad organiseert ZPINK-beweging voor woordkunst een gedichtenwedstrijd voor iedereen. De poëzieweek vieren, schrijven en beleven we samen! We raken elkaar aan met woorden.

Jonge en oude mensen met een grote of kleine woordenschat kunnen allemaal meedoen! Het mag een lang gedicht zijn, een hele korte of iets daar tussen in. Je kunt alleen schrijven of met meer mensen. De enige voorwaarde is dat het gaat over SAMEN! Dat is ook het thema van de Poëzieweek.

Je gedicht - met je naam, telefoonnummer en leeftijd - kun je mailen (als word- of fotobestand) naar woordkunst@zpink.nl tot maandag 1 februari, 23.59 uur.

Op donderdag 4 februari worden de drie prijswinnaars bekend gemaakt via social media! Hun gedichten worden dan gedeeld via social media. En natuurlijk zijn er vrolijke, leesbare prijzen!

Ook ZaanTV is aanwezig bij diverse activiteiten in deze Landelijke Poëzieweek. Er zijn opnames gemaakt op karakteristieke plekken van en met diverse dichters in en rond het centrum van Zaandam. Ook later zullen opnames worden gemaakt op andere plekken dan in Zaandam.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl