Schutters staan op scherp

Gepubliceerd: 03-10-2021 17:10

Schutters staan op scherp

STREEK - Hoewel de weersomstandigheden verre van aangenaam waren was het voor de meeste toeschouwers goed toeven op de diverse velden. Er werd net als vorige week flink gescoord. De spelers van SVA en Saenden kregen de gelegenheid om elders een wedstrijd te kijken. Hun partijen tegen resp. Egmondia en Meervogels’ 31 werden afgekeurd.

In de eerste klasse deed Fortuna W prima zeken tegen AGB. Met goed spel en vol overtuiging kon een 4-1 zege gevierd worden. Spits Jordi Wigman was met zijn hattrick de grote man bij de Gladoren.

Op bezoek bij voormalig kampioenskandidaat SDZ wist Assendelft vriend en vijand te verbazen door een keurige 3-4 winst in de tas mee naar huis te nemen. De kermis zal aansluitend ongetwijfeld extra luid gevierd zijn?

Voor KFC was er in de tweede klasse tegen JVC niet meer dan een punt te scoren. De 2-2 kwam als eindstand op het scorebord.

In de derde klasse werd weer het nodige vuurwerk getoond. Sporting Krommenie speelde Bergen overtuigend naar een 4-2 nederlaag. WSV’30 leek het eenvoudig te krijgen na de 0-4 voorsprong. Toch wist Hollandia T terug te komen tot 3-4 waarna de Wormers gas bij gaven en een 3-6 overwinning lieten noteren. Hercules Zaandam liet bij Vrone zien dat er maar eentje in aanmerking kwam voor de winst. De 0-4 was een goede aftekening van de veldverhoudingen.

In de vierde klasse behaalde RCZ op bezoek bij Olympia Haarlem een nuttige 2-3 zege. In Haarlem zorgde Rood Wit Zaanstad bij DSS voor vuurwerk door een zwaar bevochten 4-5 zege te behalen. Zaandijk moest in en tegen Heemstede een nipte 1-0 nederlaag slikken. Westzaan herstelde zich van de nederlaag eerder dit seizoen en versloeg BSM met 2-1.


Op de foto legt Fortuna spits Wigman aan voor een van zijn drie doelpunten.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl