Sinterklaascadeaupapier met Zaans tintje

Gepubliceerd: 17-10-2018 9:10

Sinterklaascadeaupapier met Zaans tintje

ZAANSTAD – Als je de berichten volgt over welke kleur Piet wel of niet moet hebben, zou je haast hoofdpijn krijgen… Een ding is echter zeker; Sinterklaas brengt cadeautjes. Altijd ingepakt in Sinterklaaspapier. Dit jaar kunnen Zaanse kinderen hun cadeaus in héél speciaal pakpapier verwachten. 

Ter ere van de landelijke intocht in onze stad heeft Keijzer Papier samen met Lassooy Design en gemeente Zaanstad pakpapier gemaakt met onvervalst Zaans tintje. Zaanse molens, de Zaanrivier maar natuurlijk ook zaken die bij het kinderfeest horen als de schoen die gezet mag worden, de mijter van Sinterklaas en een Pietenmuts zijn in het ontwerp verwerkt.

Inpakpieten die werken in de winkels hebben ongetwijfeld het inpakpapier rechtstreeks besteld bij Keijzer Papier in Wormerveer of groothandel. Zo wordt het Sinterklaasfeest 2018 extra mooi Zaans!

Inmiddels is de voorbereiding voor de landelijke intocht in volle gang. In het draaiboek is in ieder geval al rekening gehouden met vier kilometer dranghekken, 120 extra wc’s terwijl aan de hoofdpiet al een mailtje is gestuurd met de vraag 1000 kilo snoepgoed mee te nemen.

Op https://sintstad.zaanstad.nl/ lees je de laatste nieuwtjes.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl