Sjoerd Pleijsier zingt bij Zaanradio

Gepubliceerd: 09-08-2018 10:08

Sjoerd Pleijsier zingt bij Zaanradio

ZAANSTREEK - Niemand minder dan acteur en tekstschrijver Sjoerd Pleijsier is zondag 19 augustus te gast in het Zaanradioprogramma Hof van Hollands. De Gouden Televizier-Ring winnaar is live te beluisteren van 18.00 tot 20.00 uur.

Sjoerd Pleijsier, bekend als Simon Stokvis in het KRO-programma Toen was geluk nog heel gewoon, zal zijn nieuwe single live zingen. Net als vele andere bekende artiesten die te gast waren in Hof van Hollands heeft Sjoerd vier van zijn favoriete Hollandse keuzeplaatjes uitgezocht. Uiteraard licht hij zijn keuze toe.

Simon Stokvis
Wie nu denkt, he? Het is toch een acteur geen zanger? Als zijn alter-ego Simon Stokvis, verslaggever van 'De Bruine Rotterdammer', heeft Sjoerd Pleijsier een paar jaar geleden zijn eerste schreden op het muzikale vlak gezet. Op zijn cd staan dertien nummers zoals een Rotterdamse versie van 'Paris s'éveille' van Jacques Dutronc (Rotterdam wordt wakker).

Dat Pleijsier een veelzijdig mens is blijkt ook uit het feit dat hij in ‘Rondje Rotterdam’ tijdens een rondrit door die stad verhalen vertelt over de historie en haar beroemdheden, liedjes ten gehore brengt en grappen maakt.

Frequenties Zaanradio
Hof van Hollands is elke zondag te beluisteren van 18.00 tot 20.00 uur op Zaanradio. In Zaanstad zijn de frequenties 103.3 FM (kabel) en 107.1 FM (ether hele Zaanstreek).
In Wormerland te horen op de kabelfrequentie 89,0 FM.
Zaanradio wordt via internet gestreamd op www.rtvzaanstreek.nl Tevens te beluisteren via de mediabox, ZIGGO box op kanaal 915 of KPN kanaal 1115.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl