Spanning stijgt bij voetbalclubs

16-11-2021 09:00

Spanning stijgt bij voetbalclubs

ZAANDAM - Dat de fusie tussen FC Zaandam en Zaanlandia op schema zit is voor niemand meer een vraag. Het enige dat resteert is aan de weet te komen hoe de nieuw te ontstane club zal gaan heten.

Aanvankelijk was het de bedoeling om vrijdagavond 19 november met behulp van een speciale gast de naam en kleuren aan de leden te onthullen. Dat zou dan geschieden onder het genot van een hapje en een drankje. Door die afspraak is dikke (corona)streep gezet.

Juist vanwege van de nieuwe coronamaatregelen is de onthulling van de nieuwe naam en clubkleuren nu verplaatst naar zondag 21 november om 11.00 uur. Aanvankelijk werd nog geopperd om de onthulling de 19e november te vervroegen, maar dit voorstel behaalde geen meerderheid.

Vandaar dat de oproep nu richting de leden van FC Zaandam en Zaanlandia is allemaal zondagochtend 21 november vanaf 11.00 uur en de nieuwe vereniging te komen vieren. Dat zal geschieden in de grote kantine van FC Zaandam. Voor deze bijeenkomst is dan wel een coronatoegangsbewijs (CTB) verplicht!

Wettelijk zijn alle sportverenigingen verplicht te controleren op de coronatoegangsbewijs. Richting de leden daarom het verzoek om deze mee te nemen en te laten controleren bij binnenkomst. Gezien de nieuwe regels zal ieder een zitplaats worden aangeboden en is een mondkapje bij binnenkomst en toiletbezoek verplicht.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl