Spelden in voedsel bij Vomar

14-11-2017 19:09

Spelden in voedsel bij Vomar

ZAANDAM - De politie heeft maandagavond 3 personen aangehouden na een melding dat er spelden in producten waren geprikt van de Vomar-supermarkt aan de Czaar Peterstraat.

De 3 verdachten zijn een 17-jarige jongen, een 16-jarig meisje en een 30-jarige vrouw uit Zaandam. Twee verdachten zijn na verhoor weer heengezonden. Het 16-jarige meisje uit Zaandam zit nog vast. De politie vraagt getuigen en mensen met informatie te  bellen met de politie via: 0900-8844.


Winkelpersoneel en politie hebben na het bekijken van beeldmateriaal van de winkel 13 producten aangetroffen waar spelden in waren geprikt. Het gaat om oa de volgende producten: 
mini komkommers - verpakte witlof - magere runderlappen - scharrel kipschnitzel - Dr Oetker mix voor cupcakes - Fruitella zomerfruit - pakket groentesoep. De complete lijst met barcodes staat op de website van de Vomar.

Klanten die verdachte producten hebben gekocht worden verzocht deze terug te brengen naar de winkel.

De betreffende producten zijn reeds uit de schappen gehaald en politie is in gesprek met Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit om verder onderzoek te doen.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Molenwerf 42 - 1541 WR Koog aan de Zaan - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl