Sport In Zaanstad aflevering 12

11-06-2021 11:04

Sport In Zaanstad aflevering 12

STREEK – Op de dag dat het EK voetbal van start gaat mag het programma 'Sport In Zaanstad' natuurlijk niet ontbreken. Aanvang 20.00 uur .Om ons heen kleurt niet alleen de streek oranje, ook de collegae media doen dat. Vandaar dat 'Sport In Zaanstad' volgende week de kleur ORANJE zal promoten. In deze uitzending te gast de wethouder sport Gerard Slegers, de nieuwe ZV De Ham herentrainer Ruud Plouvier én een samenvatting van de gewonnen bekerfinale van de ZV De Zaan dames.

Voor de wethouder zijn er talrijke zaken die zijn aandacht vragen. Neem het ontwikkelen van sportpark Hoornseveld, hoe sterk zijn de Zaanse clubs om corona te overleven en ook het jaarlijkse Sportgala waar de kampioenen gehuldigd worden. Maar zijn die kampioenen er wel en misschien dienen wel meer mensen aandacht te krijgen.

Voor Leiderdorper Ruud Plouvier wacht bij ZV De Ham een mooie taak als trainer van de herenselectie. De ervaren trainer (toe aan zijn 35e seizoen) is de gedrevenheid groot. Hij heeft kennis gemaakt met de selectie.

De samenvatting van de waterpolobekerfinale mag niet ontbreken. Misschien dat de dames van ZV De Zaan straks nog op het stadhuis een huldiging mogen gaan ervaren?

ZaanTV wordt in Zaanstad uitgezonden door ZIGGO via kanaal 36 via de mediabox en kanaal 337 via de omschakeling van analoog naar digitaal. En op kanaal 45 in Wormerland. Via KPN is ZaanTV te zien op kanaal 1418. ZaanTV is ook via de livestream op www.rtvzaanstreek.nl te volgen.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl