Sport In Zaanstad met Streetking Edward van Gils

11-03-2021 09:13

Sport In Zaanstad met Streetking Edward van Gils

STREEK - Vrijdagavond om klokslag 21.00 uur is het weer de hoogste tijd om te starten met de vijfde uitzending van Sport in Zaanstad. Net als de voorgaande vier edities komt ook deze aflevering tot stand door de nauwe samenwerking tussen Voetbal In Zaanstad, Sport In Zaanstad en ZaanTV.

In deze editie de laatste nieuwtjes van de websites, maar schieten Raymond Dorjee en Ralph Kerssens ook met scherp en is de vraag hoe Streetking Edward van Gils daar mee om gaat. Een streekgenoot die inmiddels wereldberoemd is, maar de Zaanstreek nog altijd koestert als zijn geboortegrond.


De maandagavond is de vaste Jong AZ avond. Tegen NAC Breda werd er niet gewonnen. Dat maakte de al zo koude en natte avond behoorlijk deprimerend. Trainer Michel Vonk geeft tekst en uitleg. 

Samenvattingen van de Korfballeague wedstrijden van de Zaanse vertegenwoordigers mogen in dit programma niet ontbreken. Aansluitend nog wat wetenswaardigheden uit datzelfde wereldje. De categorie trainers gaan en komen. 

ZaanTV wordt in Zaanstad uitgezonden door ZIGGO via kanaal 36 via de mediabox en kanaal 337 via de omschakeling van analoog naar digitaal. En op kanaal 45 in Wormerland. Via KPN is ZaanTV te zien op kanaal 1418. ZaanTV is ook via de livestream op www.rtvzaanstreek.nl te volgen Ook de websites www.sportinzaanstad.nl en www.voetbalinzaanstad.nl hebben de stream op hun website staan. 

Heb je verder nog tips of suggesties voor de uitzending? Email dan gerust naar info@rtvzaanstreek.nl of  info@sportinzaanstad.nl of whatsapp de tiplijn op 0653334163

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl