Start kaartverkoop Zaantheater

Gepubliceerd: 15-08-2020 12:08

Start kaartverkoop Zaantheater

ZAANDAM - De opluchting klinkt echt door als Angelique Finkers, directeur van het Zaantheater, vertelt over de achterliggende periode. Zij doet dat bij het bekend maken van de start van de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen.

'Wat hebben we een bijzondere tijd doorgemaakt de afgelopen maanden. En nog steeds is nog niet alles terug bij het oude. Maar wij zijn optimistisch en kijken naar de toekomst, en daarom zijn wij enorm blij om onze gasten officieel uit te kunnen nodigen voor de start van de kaartverkoop voor het najaar van 2020! Maak u op voor fantastische producties en veel bekende namen zoals Youp van 't Hek, Hans Dorrestijn, VanVelzen, Karin Bloemen en onze eigen Zaanse Wolter Kroes!

Kaartverkoop op vrijdag 4 september
De kaartverkoop start op vrijdag 4 september om 10.00 uur. De voorverkoop voor de Vrienden van het Zaantheater start op woensdag 2 september. 

Programmering t/m december online
De voorverkoop van het nieuwe seizoen zal er iets anders uit zien dan normaal. Om in te kunnen spelen op eventuele aangescherpte overheidsmaatregelen zal het seizoen 2020-2021 worden opgesplitst en beginnen we met de verkoop van de voorstellingen t/m december 2020. Zoals eerder aangekondigd zal er dit jaar dan ook geen theaterbrochure worden uitgebracht. Wel ontvangen onze bezoekers over ongeveer twee weken een flyer met een overzicht van de najaarsprogrammering. Vanaf dinsdag 25 augustus zullen alle voorstellingen van het najaar ook op de website komen, zodat iedereen ruim de tijd heeft alles rustig door te nemen.

Voorstellingen nu al in de verkoop
Er zijn overigens nu al een heel aantal mooie nieuwe voorstellingen in de verkoop zijn. Bijvoorbeeld de openingsvoorstelling 'Allez-Hop!' van Ellen ten Damme, de Oudejaarsconferences van Guido Weijers en Javier Guzman, Kasper van der Laan met 'De Weg naar Succesgeluk' en ‘Pandepaniek’ van De Verleiders. Ook voor voorstellingen die zijn verplaatst zijn nog kaarten te koop, bijvoorbeeld voor de jonge cabarettalenten Daniëlle Schel, Andries Tunru en Janneke de Bijl. Het hele overzicht is hier te vinden

Belangrijk
Het Zaantheater volgt de richtlijnen van het RIVM en heeft het gebouw zo ingericht dat bezoekers 1,5 meter afstand tot elkaar kunnen houden, zowel in de zaal als in de foyers. Het ventilatiesysteem is aangepast. Ook is er een leuk nieuw concept bedacht voor een compleet avondje uit: het Pop-up theaterrestaurant in de Forbo Flooringzaal! Hier kunnen bezoekers voorafgaand aan hun voorstelling in theatrale setting genieten van een heerlijk diner.


Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl