Stemmen voor Zaanse Top500 gesloten

Gepubliceerd: 01-12-2021 11:12

Stemmen voor Zaanse Top500 gesloten

STREEK - In de aanloop naar het unieke Zaanse Top500 weekeinde van 10, 11 en 12 december was er de mogelijkheid ter stemmen om te komen tot die lijst van 500 nummers. Dat stemmen is afgesloten. Nu is het wachten op de stemmen waarop u gestemd heeft!

Daarom namens het team van de Zaanse Top500 langs deze weg een dankwoord. 'Bedankt allemaal voor het uitbrengen van jouw stem op de Zaanse Top500! Heb je niet kunnen stemmen, niet getreurd, volgend jaar komt er weer een mogelijkheid.'

Het team achter deze operatie hoopt dat jullie op 10, 11 en 12 december naar Zaanradio gaan luisteren of de uitzending live gaan volgen via ZaanTV. 'Wij gaan er de komende dagen keihard tegenaan om alle voorbereidingen op tijd af te ronden. We vinden het erg jammer dat jij er niet bij kan zijn. Helaas is dit overmacht en hebben wij dit niet in eigen hand.'

Er is gelukkig toch een mogelijkheid om er een beetje bij te zijn! Je kunt je namelijk opgeven om met de pop quiz mee te spelen. Dat doe je door een email te sturen naar popquiz@zaansetop500.nl met vermelding van je naam en mobiele telefoonnummer (met camera functie).

Als je wordt uitgenodigd dan speel je tegen een andere luisteraar of misschien wel tegen een Zaanse artiest! Wij nemen contact met je op om een specifieke datum/tijd afspraak te maken. Vlak voordat de pop quiz begint, sturen wij jou een link via WhatsApp of SMS waarmee je dan rechtstreeks in de uitzending komt. Is dat niet gaaf?

Houdt de Facebook-pagina of Instagram account van de Zaanse Top500 in de gaten voor het laatste nieuws.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl