Stichting Animo helpt de armen in de Ramadan

01-05-2021 10:53

Stichting Animo helpt de armen in de Ramadan

STREEK - De moslimgemeenschap viert tot en met 12 mei Ramadan. Vanuit dat oogpunt bezien wil Sociaal Cultureel Centrum Stichting Animo uit Zaandam de minder bedeelden en arme mensen in Zaandam laten zien dat er ook aan hun noden gedacht wordt. Het is Mehmet Demirozcan die namens de stichting Animo e.e.a. graag toelicht.

'Je zult maar trek hebben in een lekkere Turkse maaltijd en jouw portemonnee heeft daar geen ruimte voor' zo opent Mehmet het verhaal. De Stichting Animo wil de mensen hierin graag tegemoet komen en biedt hen een gratis Turkse maaltijd aan. Deze is af te halen op vrijdag 7 mei tussen 19:00 uur en 20:00 uur bij het bureau van de Stichting aan de Weer 75 te Zaandam.

Ook aan mensen, die van de Voedselbank Zaanstreek voedselpakketten ontvangen, heeft Stichting Animo gedacht en heeft die stichting dan ook twee keer een donatie gedaan vorig jaar. 'Een in de vorm van voedselpakketten en een financiële donatie. Ook zij zijn uitgenodigd om een maaltijd af te halen tegen afgifte van de ontvangen tegoedbon die is afgegeven door de voedselbank tijdens het afhaalmoment aan de ingeschreven mensen bij de voedselbank.'

Een prima initiatief dat zeker beslist waardering verdient. Uiteraard worden de coronamaatregelen bij dit gebeuren geëerbiedigd: 1,5 meter afstand bij het afhalen blijft noodzakelijk. Per gezin neemt 1 persoon de pakketten in ontvangst nadat de ontvangen tegoedbonnen zijn overhandigd, en zorgen de vrijwilligers van de Voedselbank en de stichting (herkenbaar gehuld in hesjes) dat alles goed verloopt.

Stichting Animo wenst de deelnemers aan deze hartverwarmende actie een smakelijke maaltijd toe! Meer informatie over Stichting Animo kunt u vinden op www.animoweb.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl