Succesvolle seizoenafsluiting voor Blauw Wit jeugd.

28-06-2020 11:43

Succesvolle seizoenafsluiting voor Blauw Wit jeugd.

WEST KNOLLENDAM - Om het vroegtijdig beëindigde seizoen toch nog een beetje kleur te geven organiseerde CVV Blauw Wit (W) een seizoenafsluiting waarbij de eigen jeugd, maar zeker ook jeugd van andere clubs, uitgenodigd werd om een voetbalcircuit met veel speelse elementen af te komen werken.

Ze waren er klaar voor de vele vrijwilligers, die blij verrast toonden toen er een kleine 60 spelers op kwamen dagen. Onder hen opvallend veel speelsters op. Ook veel spelers die hun eerste passen op de geweldig bijgehouden groene mat mochten zetten kwamen langs. 


Voor een dorpsclub, die het behalve van de Westknollendamse jeugd vooral moet hebben van omliggende Zaanse dorpen, was de opkomst een geruststelling voor de toekomst. Wat wie de jeugd heeft ..... 

Alle voetbalaspecten kwamen ruimschoots aan bod binnen de circuits en een van de hoogtepunten was het penalty nemen op de selectie keepers. Want wie wil nou niet de beste keepers van de vereniging passeren. 

Na afloop hielp iedereen netjes bij het opruimen van de trainingsattributen, waarna iedereen snel aan de waterijsjes kon beginnen, die onder de zomerse omstandigheden gretig aftrek vonden.

TEKST EN FOTO'S PETER SEIJMOUR

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl