Supermarkten 'verbouwvirus' waart rond

Gepubliceerd: 17-07-2021 9:07

Supermarkten 'verbouwvirus' waart rond

STREEK - Het heeft er alle schijn van dat de eigenaren van de supermarktketens behept zijn met hetzelfde verbouwvirus. In heel de streek worden de winkels aangepast. Ook het ALDI filiaal aan de Doctor H.G. Scholtenstraat 5b zal ingrijpend veranderen. Die operatie moet binnen 1 dag gerealiseerd zijn.

Dat mag je gerust als een uitdaging zien. Er worden meerdere filialen van het bedrijf dat ooit in 1946 in Essen werd opgericht door de broers Karl en Theo Albrecht. ALDI is sindsdien een internationaal opererende Duitse keten van discount-supermarkten.

Het bedrijf doet een aanscherping van de z.g. ANIKo (ALDI Nord Instore Konzept) formule. De discounter komt met duidelijke ACTIE-communicatie in de winkels, waarmee acties uit de folder in de filialen direct herkenbaar zijn. Daarnaast wordt de winkel door een aangepaste warenindeling en een nieuwe opstelling van de schappen overzichtelijker. Producten zijn vindbaar op plekken waar de klant ze verwacht. Eenvoud en het echte discountgevoel worden door deze aanscherpingen in de filialen nog meer zichtbaar en dat maakt boodschappen doen nog eenvoudiger voor de klant.

Door deze aanpassingen is het filiaal in aan de Doctor H.G. Scholtenstraat 5b gesloten op dinsdag 20 juli. Het bedrijf gaat de dag voor de sluiting om 18.00 uur dicht en na de sluitingsdag de volgende dag weer om 08.00 uur open.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl