TafelTijd: Geef kleur aan het leven

24-05-2019 10:22

TafelTijd: Geef kleur aan het leven

ZAANDAM - ,,De eerste editie van TafelTijd was een mooie eerste bijeenkomst met mooie gesprekken en ontmoetingen. Zo kwam onder ander Wethouder Rita Noordzij langs van de ChristenUnie als gemeentelijke vertegenwoordiger LHBTI in Zaanstad”, aldus oprichter van TafelTijd Zaandam, Niels van der Veen. Op 23 juni is de tweede meeting gepland.

De bijeenkomsten zijn opgezet voor gelovige LHBTI-ers, hun betrokkenen en voor mensen die een keer willen kijken bij TafelTijd. De opzet is laagdrempelig en vrij te bezoeken.

Dit keer is het thema Regenboog; geef kleur aan het leven. Ieder persoon geeft op zijn of haar manier kleur aan het leven. 'Laat de regenboog jouw dag kleuren. Variëteit, pluriformiteit, diversiteit. Allemaal welkom onder de paraplu!'

De opzet is komende bijeenkomst als een American party; iedereen neemt wat mee voor de maaltijd. Dit kan een stokbrood zijn, maar ook salades, een toetje en andere lekkere dingen die met elkaar gedeeld kunnen worden tijdens de maaltijd.


Aanvang 17.30 uur, einde rond 20.30 uur. De deur van de Noorderkerk op de Heijermanstraat 127 in Zaandam is vanaf 17.00 uur open. Wel even opgeven via zaandamtafeltijd@gmail.com.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Molenwerf 42 - 1541 WR Koog aan de Zaan - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl