Tekening maken voor de burgemeester

15-05-2020 14:50

Tekening maken voor de burgemeester

WORMERLAND - Amper goed en wel in functie of burgemeester Judith Michel schakelt de Wormerlandse jeugd al in. Dat zal ongetwijfeld door diezelfde jeugd enorm gewaardeerd worden. De muren van de burgemeesterskamer zijn namelijk nog wat leeg. Dat nodigt uit tot het vinden van jeugdige creativiteit. En dat allemaal voor 1 juni!

De burgemeester van de gemeente Wormerland, Judith Michel, vraagt de kinderen in haar gemeente om hulp. De muren van haar burgemeesterskamer zijn namelijk nog wat leeg. In een videoboodschap vraagt zij de kinderen om haar een mooie tekening te sturen waarmee ze haar kamer op kan fleuren. 

Bekijk de oproep via https://bit.ly/tekeningvoorburgemeester. Doe jij/ doet jouw kind ook mee? De burgemeester ontvangt de tekeningen graag voor 1 juni 2020.

Judith Michel begon onlangs als nieuwe burgemeester. Michel: “Mijn kamer op het gemeentehuis is erg mooi, maar ook nog een beetje kaal. Ik zou het heel erg leuk vinden om veel tekeningen te ontvangen en daar een collage van te maken voor op mijn kamer.” Wat er op de tekeningen moet komen? Dat laat de burgemeester aan de kinderen over.

Adres gemeente Wormerland
Alle kinderen die mee willen doen kunnen hun tekening opsturen naar het gemeentehuis t.a.v. burgemeester Judith Michel, Postbus 20, 1530 AA in Wormer.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl