Terras aan de Zaan zonder reservering toegankelijk

16-06-2020 16:28

Terras aan de Zaan zonder reservering toegankelijk

ZAANDAM – Het Zaantheater zal, in nauwe samenwerking met café The Blacksmith, vanaf donderdag 18 juni Terras aan de Zaan openen. Voor Terras aan de Zaan hoeft niet gereserveerd te worden.

Het prachtige terras is direct gelegen naast het Zaantheater en restaurant MUZE eten & drinken en heeft een weids uitzicht over de Zaan. Tot half september wordt het terras opengesteld voor publiek en kan men van donderdag t/m zondag van 12.00 tot 23.00 uur genieten van de lekkerste Borrels & Bites. Belangrijk om te weten in deze bijzondere tijd van strakke regelgeving is dat voor Terras aan de Zaan niet gereserveerd hoeft te worden.

Het terras is opnieuw ingedeeld zodat bezoekers op anderhalve meter van elkaar een hapje en een drankje kunnen nuttigen. Naast onze Borrels & Bites kunnen de gasten kiezen uit een enorm aanbod van diverse bieren. Café The Blacksmith, gevestigd aan Hogendijk 46, staat bekend om het uitgebreide assortiment speciale bieren, meer dan 40 verschillende soorten. Daarnaast is er een grote keuze uit mooie whisky’s en lekkere Zuiddammetjes.

Vanwege het Coronavirus COVID-19 is het theaterrestaurant MUZE-eten & drinken nog wel gesloten tot woensdag 30 september. Terras aan de Zaan is geopend tot half september.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl