Terugkerend leed tijdens vakantieperiode

22-07-2020 11:18

Terugkerend leed tijdens vakantieperiode

STREEK - Als je op vakantie gaat wil je daar optimaal van genieten. Hoewel dat in de huidige situatie moeilijk is trekken toch veel landgenoten er op uit. Net als alle andere jaren gebeuren er dan soms ernstige ongelukken. Dat leed overkwam ook een familie uit Assendelft in Kroatië.

Zaterdag j.l. was het een dertienjarige Assendelver die om het leven is gekomen bij een ernstig ongeluk in Kroatië. Hij zat in een opblaasband die werd voortgetrokken door een speedboot toen het plotseling misging zo valt te lezen in een bericht in het AD.


Hij zat in een opblaasband die werd voortgetrokken door een speedboot toen het plotseling misging. Het ongeluk gebeurde zaterdagmiddag rond 13.15 uur bij het eiland Žut in het Nationaal Park Kornati, een eilandengroep voor de kust van Dalmatië. De vader, 20-jarige broer en schoonzus van de jongen, die met hem in de speedboot zaten, zagen het ongeluk voor hun ogen gebeuren. Zij doken het water in, maar op dat moment hing de jongen al levenloos in de band. Reanimatie mocht niet baten.Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl