Theater voor 30

Gepubliceerd: 03-12-2020 15:12

Theater voor 30

STREEK - Het is voor vele bedrijfstakken uitermate moeilijk om het hoofd boven water te houden. Het blijft zaak ondanks de geldende beperkingen te genieten van de kleine dingen die het leven rijk is. Binnen het Zaantheater blijft men in elk geval met een optimistische blik vooruit kijken. Het Zaantheater is weer open en doet dat met heel veel voorstellingen voor 30 bezoekers!

Theatermakers willen graag spelen, bezoekers willen voorstellingen bezoeken en hun zinnen verzetten. Als hét podium van de stad maakt het Zaantheater dit mogelijk met maar liefst 36 voorstellingen tot het einde van dit jaar. En allemaal op de veilige anderhalve meter afstand in de foyer en in de zaal. Van Youp van ’t Hek, van ‘Mens durf te lezen’ tot Remco Veldhuis: ze komen allemaal naar het Zaantheater in december. De sfeer in het theater is goed en knus en we zijn ontzettend blij dat we mooi theater kunnen blijven aanbieden, al is het voor 30 in plaats van 900 bezoekers.

Programmering 2021
Aan het begin van dit theaterseizoen was de verwachting de volgers en bezoekers in november al weer te kunnen informeren over de programmering voor het voorjaar. Helaas is het nog onduidelijk hoe de situatie zal zijn vanaf januari. Hopelijk zal er na de persconferentie van 8 december meer duidelijkheid ontstaan.

Bijgeboekte voorstellingen
Om toch iets leuks in het vooruitzicht te stellen hebben ze in het Zaantheater alvast twee voorstellingen geboekt in het nieuwe jaar, speciaal voor een publiek van 30 personen. Zo speelt Marjolein Meijers haar muzikale voorstelling 'Tijdloos' op dinsdag 12 januari (om 14:00 en 16:00 uur) in de kleine zaal van het Zaantheater, en kunt u Rick Paul van Mulligen op woensdag 20 januari (om 19:00 en 21:00 uur) zien schitteren in de voorstelling 'U bent mijn moeder' van Het Nationale Theater.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl