Theatermijn duikt hoopvol de toekomst in

Gepubliceerd: 26-12-2020 13:12

Theatermijn duikt hoopvol de toekomst in

ZAANSTAD - Met een opgetogen 'We hebben weer een thuis!' laat het Zaans Toneelhuis Theatermijn zekerheid te hebben over haar toekomst. De kreet wordt gevolgd door de voor velen geruststellende mededeling dat dat thuis betekent met studio's en een theaterzaal.

Na ruim drie jaar zoeken en plannen maken voor een plek waar we nog meer theater mogelijk kunnen maken voor en door Zaanstad (e.o.) is het nu zover. Afgelopen donderdag heeft de gemeente het vertrouwen uitgesproken in de Theatermijn plannen om op de nieuwe locatie een theaterzaal en twee repetitieruimten te realiseren.

Een plek voor cultuur uit (en om) de Zaanstreek, voor jong en ouder talent, voor amateurs en professionals, voor onderwijs, andere culturele en sociale initiatieven en voor de buurt de Kogerveldwijk. Een plek waar iedereen met ideeën zich thuis kan voelen om er hier werkelijkheid van te maken en te delen met elkaar en het publiek.
De logische uitnodiging is dan ook dat allen betrokken bij het Zaans Toneelhuis elkaar graag in het nieuwe jaar in het Zaans Toneelhuis te mogen ontmoeten.

Het juiste adres is dan Cornelis van Uitgeeststraat 2, 1508 EH Zaandam (Kogerveld).

Op de foto een impressie van de nieuwe locatie die in 2021 (ver)bouw zal gaan worden.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl