Thomas Rau spreekt bij De Maatschappij en De Corner

Gepubliceerd: 20-08-2020 11:08

Thomas Rau spreekt bij De Maatschappij en De Corner

STREEK - Met Thomas Rau als spreker hopen De Maatschappij en De Corner op donderdag 27 augustus op een inspirerende een netwerkbijeenkomst in Het HEM op het Hembrugterrein.

Na de zomer weer bijpraten met je zakelijke relaties kan! Met Thomas Rau als spreker ontvangen De Maatschappij en De Corner hun gasten graag vanaf 17.00 uur, waarna om 17.30 de opening volgt en de presentatie door Thomas Rau. Na een vragenrondje is er ruime gelegenheid tot netwerken. Dit uiteraard onder het genot van drankjes en eten. Rond 20.00 uur zal de bijeenkomst afgesloten worden.

Voor 25 euro (inclusief consumpties en eten) per persoon (vooraf betalen via de aanmeldlink op onze site) ben je van harte welkom. In verband met de coronarichtlijnen is het aantal bezoekers beperkt, en ben je verplicht om je vooraf aan te melden. Dus meld je hier https://www.ticketkantoor.nl/shop/thomasrau snel aan

Guided by the future
Thomas Rau is ondernemer, architect, innovator, inspirator en visionair. Zijn motto is ‘guided by the future’. Hij laat zich in al zijn handelen leiden door wat er in de toekomst nodig is en niet door wat er op dit moment haalbaar is. Rau levert al jaren een grote bijdrage aan de nationale en internationale discussie over duurzaamheid, het gebruik van hernieuwbare energiebronnen in de architectuur en aan de vraag hoe te handelen in het licht van de huidige grondstofschaarste. Bij zijn woorden voegt hij ook daden; met zijn architectenbureau RAU heeft hij diverse innovaties en nieuwe standaarden opgezet op het gebied van CO2-neutraal, energieneutraal en energiepositief bouwen en recentelijk ook voor de circulaire architectuur.

In 2017 initieerde Rau Madaster het kadaster voor materialen, een open online platform, als register voor materiaalpaspoorten. Zo ontstaat een bibliotheek van materiaal in de gebouwde omgeving. Zelf noemt Rau dit het Madaster. Tijdens de bijeenkomst op 27 augustus vertelt Thomas zijn gasten meer over zijn visie op de circulaire economie en het Madaster.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl