ThuisBingo op ZaanTV!

Gepubliceerd: 23-06-2021 21:06

ThuisBingo op ZaanTV!

STREEK - Op ZaanTV zal a.s. vrijdag 25 juni een grote ThuisBingo worden uitgezonden. Eerst zal er een alternatieve Vrijwilligersavond aan vooraf gaan. Vanaf 20:00u zal Zaanstad getuige zijn van de vrijwilligersinstellingen die zich afgelopen jaar ongelofelijk hebben ingezet voor de burger in de streek. 

Zaankanters voor Elkaar sluiten hiermee het jaar met af. Patrick van Hees zal de gastheer zijn van het Vrijwilligersfestijn vanuit De Groote Weiver, vergezeld door de wethouder Actief Burgerschap en Vrijwilligerszaken Rita Noordzij zullen tien vrijwilligers en/of instellingen in het zonnetje worden gezet. Zij zullen een cheque van € 500 in de wacht slepen. Uitreiking van deze cheque zal plaatsvinden op maandag 28 juni om 19:00u in het stadhuis.

Aansluitend op het feest zal er vanuit de studio in Zaandam een Thuisbingo worden uitgezonden die door de wethouder zal worden ingeleid. Om 21:15u zal het startsein klinken voor de bingo en zal duren tot ongeveer 22:30u

We vertrouwen erop dat het een hele spectaculaire avond gaat worden. Iedereen zal door de Bingo Boys in de Bingowereld getrokken worden. Als je hebt aangemeld kan je meespelen. Zoniet, geen nood, dan kijk je mee op Ziggo 36 / KPN 1418 / T-Mobile 831 naar ZaanTV en geniet mee met de spetterende uitzending!

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl