Thuisisolatie omzetten in muziek

Gepubliceerd: 19-04-2020 10:04

Thuisisolatie omzetten in muziek

WESTZAAN - Normaal gesproken was het mogelijk om op maandag en dinsdag (hele dag) en woensdagavond gitaarles te volgen in Westzaan in de eigen studio van Jeroen Conijn en Jeroen Duijvestijn aan het Weiver en de Middel. In het (tijdelijk?) nieuwe normaal is dat echter niet meer te doen.

Wie gezegend is met muzikaal talent is natuurlijk niet voor een gat te vangen. Want dan is de studio, met ingang aan de Middel waar een tuinhuis helemaal verbouwd is tot een comfortabele locatie, juist de plek om je uit te leven.

Eerder al lanceerden de mannen ter gelegenheid van de Dag van Westzaan een speciaal en zeer luisterenswaardig nummer over hun dorp. Met in het achterhoofd ongetwijfeld ‘dat kan beter’ heeft het duo Jeroen Conijn - singer/songwriter en Jeroen Duijvestijn van ‘Gitaarles aan de Middel’ in de huidige thuisisolatie de single ‘Licht’ uitgebracht. Hun aanbeveling spreekt voor zich: ‘Geniet ervan!’

Het Nieuwe Nummer zal vanavond ook te horen zijn tussen 18.00 - 20.00 uur in het programma Hof van Hollands bij RTV Zaanstreek. Presentator Hielke Bruinink en zijn broer Kasper kijken reikhalzend uit naar het nummer en de mannen achter deze uiterst toepasselijke song.


Links op de foto Jeroen Conijn en rechts Jeroen Duijvestijn

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl