Tien jaar topkorfbal bij KZ in boekvorm

02-11-2021 11:15

Tien jaar topkorfbal bij KZ in boekvorm

KOOG AAN DE ZAAN - In de Korfballeague is de korfbalvereniging Koog-Zaandijk (tegenwoordig KZ/Thermo4U) al jaren een vaste deelnemer. En meer dan dat. De 'Koogers' zijn een meer dan succesvolle deelnemer. Wie de prijzenkast ziet snapt dat meteen. Al die prestaties zijn door Johan Katers, statisticus van KZ/Thermo4U-selectie, in een boek bijeengebracht.

Katers, als statisticus van KZ/Thermo4U-selectie natuurlijk de man met de beste databasis onder zijn hoede, werkte de afgelopen maanden aan een naslagwerk over tien jaar topkorfbal bij KZ. Na een flinke periode van schrijven, redigeren en opmaken - een proces waarbij Johan gelukkig hulp kreeg van andere KZ'ers - is het boek klaar om gedrukt te worden.

Volgens goed ingevoerde blauwzwarten is het boek een absolute must have voor (oud-)selectiespelers (en hun familieleden), voor clubmensen en KZ-fans! Er zijn de afgelopen tien jaar heel wat avonturen beleefd in het topkorfbal bij KZ en dit boek is een unieke verzameling van al die verhalen.

Het boek is te bestellen via het formulier op de KZ website. Het advies richting korfballiefhebbers is logisch: 'Wees er snel bij, want er gaan 100 boeken in de voorverkoop.'


Op de foto een spelmoment uit een eerdere League wedstrijd met op de achtergrond spraakmakende resultaten uit het verleden.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl