Tim Bakker en Maarten van Woerkom nemen afscheid

23-01-2017 15:21

Tim Bakker en Maarten van Woerkom nemen afscheid

KOOG AAN DE ZAAN – Tim Bakker (Aanvoerder en speler) en Maarten van Woerkom (Trainer/Coach) hebben beiden besloten om in Juni afscheid te nemen van KZ/Hiltex. Van Woerkom iets meer dan Bakker.

Tim Bakker (33) is een paar maanden terug vader geworden. Daarbij komt natuurlijk dat hij al een aantal keer last heeft gehad van verschillende blessures, deze heeft hij een aantal keer overwonnen en kwam steeds sterker terug. Helaas kun je dit natuurlijk niet tot in de eeuwigheid volhouden en het feit dat hij vader is geworden voegt nog meer aan het saldo toe om te stoppen. Afgelopen oktober werd hij nog met Nederland Europees Kampioen. Ook behoort hij tot het exclusieve rijtje van mensen die meer dan 1000 doelpunten in de Korfballeague hebben gescoord. Verder is het zo dat hij nu ook wat andere dingen in het leven wil ontdekken en nog wel bij KZ/Hiltex betrokken blijft als Commercieel manager.

Maarten van Woerkom is een aantal maanden terug ook opnieuw vader geworden. Het was wat onverwacht, maar wel een goed moment om te stoppen, omdat er nu genoeg tijd is om een opvolger te vinden. Verder mede door de verkeersdruk vanuit Amersfoort naar de Zaanstreek en terug tijdens de avondspits heeft hij dit besluit genomen. Voorlopig is het een sabbatical om even een jaartje wat meer rust in te bouwen voor zichzelf en zijn gezin.

Zowel KZ/Hiltex als Bakker en van Woerkom nemen in goede harmonie afscheid van elkaar.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Molenwerf 42 - 1541 WR Koog aan de Zaan - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl