Toch geen 'Theater voor 30'

Gepubliceerd: 15-12-2020 13:12

Toch geen 'Theater voor 30'

ZAANDAM - Alles en iedereen betrokken bij het Zaantheater verheugde zich enorm op de programmering van 'Theater voor 30' dat speciaal voor de liefhebbers in december en januari gepland stond. Door dat 'Theater voor 30' was er voor de artiesten de kans om op te treden, maar ook de bezoekers zouden zich dan voor even kunnen onderdompelen in het mooie culturele aanbod. De lockdown maakt alles anders.

Na het positieve nieuws van eerder, het Zaantheater mocht tot half januari in elk geval open blijven voor 30 bezoekers per voorstelling, bleek maandag tot grote teleurstelling van alle betrokkenen dat nog strengere maatregelen nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen. Het hoge aantal besmettingen heeft ertoe geleid dat de overheid een volledige lockdown heeft afgekondigd. Alle theaters moeten hun deuren sluiten.

De sluiting van het Zaantheater betekent dat alle voorstelling tussen 15 december en 19 januari helaas niet door kunnen gaan. 'Wij gaan in overleg met de artiesten en producenten op zoek naar een nieuwe datum voor deze voorstellingen, zodat onze bezoekers hopelijk op een later moment alsnog kunnen genieten van hun voorstelling. Alle bezoekers met kaarten ontvangen binnenkort van ons per voorstelling bericht of de voorstelling verplaatst of definitief geannuleerd wordt' zo laat het management van de Zaanse cultuurtempel weten. 

Vanaf 20 januari 2021 hopen de medewerkers weer dat er minimaal 30 bezoekers per voorstelling ontvangen mogen worden. 

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl