Trainer Remco Boer per direct weg bij KZ/Thermo4U

13-08-2020 08:06

Trainer Remco Boer per direct weg bij KZ/Thermo4U

KOOG AAN DE ZAAN - Voor de buitenwereld is het besluit van trainer Remco Boer om per onmiddellijke ingang te vertrekken bij KZ/Themro4U een totale verrassing.

Het is Sander Boutsma, lid van de Topsport Commissie bij de 'Koogers', die op de website van de club aangeeft dat dit besluit enorm betreurd wordt binnen de club.

Op basis van de evaluaties van afgelopen seizoen heeft Remco de Topsport Commissie laten weten onvoldoende vertrouwen te hebben in de samenwerking tussen hem en de selectie komend seizoen. Daarom heeft hij de moeilijke beslissing genomen per direct te stoppen als trainer bij KZ/Thermo4U en niet te beginnen aan een tweede seizoen als hoofdtrainer.

Boutsma: 'Hoewel de Topsport Commissie dit besluit enorm betreurt, spreekt ze haar vertrouwen uit in de huidige staf en wil ze dit seizoen starten met de huidige trainersstaf. Dennis Doves zal de trainer van het Eerste zijn en ondersteund worden door de trainers van het Tweede, Tim Bakker en Melinda Fennema.'

Nijmegenaar Boer is in het dagelijks leven gemeentesecretaris van de gemeente Wijchen. Halverwege februari dit jaar werd nog unaniem openbaar gemaakt dat het succesvolle duo Remco Boer & Dennis Doves ook volgend jaar trainer/coach van KZ 1 zou blijven. Boer was in een eerder stadium al actief bij Blauw-Wit en KZ, waarna hij een periode stopte en begin vorig seizoen weer terugkeerde in de Zaanstreek.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl