Trainersstaf GG/IJskoud de Beste blijft aan

04-03-2021 20:32

Trainersstaf GG/IJskoud de Beste blijft aan

WORMER - Voor de Groen Geel selectie was het donderdagavond een niet geheel onverwachte onderbreking van de training. Want zowel Daniel Harmzen, Thijs Muller en Christiaan Germans hebben aangegeven de samenwerking met de club en elkaar te verlengen voor volgend seizoen. Voor Robert Luttik, nu bezig aan zijn zesde, is er sprake van zijn laatste seizoen binnen de trainersstaf.

Het bestuur van GG/IJskoud de Beste heeft veel vertrouwen in de trainersstaf en spelersgroep, kijkend naar hetgeen zij dit bijzondere coronaseizoen reeds hebben neergezet. De nieuwe speelstijl en individuele spelersontwikkeling zijn daarin steeds zichtbaarder.

Daniel Harmzen, hoofdcoach bij GG/IJskoud de Beste: “Een erg vreemd en pittig jaar voor iedereen, maar dankbaar dat we als één van de gelukkigen onze sport hebben mogen uitoefenen. We kijken uit om de positieve en prettige samenwerking met de groep (en alle vrijwilligers die wekelijks voor ons klaar staan) voort te zetten”.

Ook vanuit de spelers positieve reacties: Aanvoerster Lisanne de Bruin: “We kunnen samen nog heel wat goede stappen maken, dus dit is een positieve ontwikkeling voor de groep”. Terrenc Griemink: “Ik ben hier super blij mee. De samenwerking met de staf is goed en het spel dat wij spelen bevalt goed”. Carlo de Vries: “Dit is een belangrijke ontwikkeling voor de club, maar ook voor mij als ik kijk naar mijn persoonlijke doelen”.

Voorzitter Rick de Wit: “De selectie heeft dit seizoen weer een stap gemaakt richting het volgende niveau om de top te halen. Er zit meer dan voldoende rek in deze getalenteerde spelersgroep en er is veel vertrouwen om hier met elkaar het maximale uit te halen.”

Het Korfbal League seizoen nadert een spannend einde en GG/IJskoud de Beste is nog volop in de race voor een play-off (kruis finale) plek. De Groengelen kunnen gebruik maken van het thuisvoordeel al zullen zij de altijd indrukwekkende steun van de eigen supporters 'slechts' via het Eyecons.com videoplatform kunnen ervaren. Zaterdag 6 maart komt Blauw Wit A naar Wormer, 13 maart doet PKC dat en het slotstuk  is 20 maart de derby tegen KZ/Thermo4U.Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl