Unieke vossenjacht bij AV Lycurgus

03-04-2020 19:34

Unieke vossenjacht bij AV Lycurgus

ASSENDELFT - Wie in de buurt komt van het prachtige sportpark De Omzoom komt zal zin dat het daar op en rond de sportvelden verplicht stil is. Het Corona eist zijn tol. De creativiteit bij atletiekverenging Lycurgus heeft er echter niet onder te lijden. Zou heeft loop- en conditietrainer Karst van der Sluis een unieke vossenjacht in elkaar gezet voor zijn atleten.

'En we voldoen en houden ons aan alle maatregelen. Veiligheid en gezondheid gaan voor alles. Bij ons staat het gezegde Mens sana in corpore sano hoog in het vaandel'

Het geheel zal zaterdag plaatshebben. Iedere deelnemer start bij zijn huisadres. 'Zorg dat je zaterdag om 10.00 uur klaar staat. Je start vanaf je eigen huisadres en loopt individueel of met maximaal twee personen. Je krijgt exact om 10.00 uur van mij een fotocollage van 15 foto’s op de appgroep en daarna ga je hardlopend op pad.' 

Wie een “ Vos” heeft gevonden maak er een foto van en verstuurt deze in despeciale Lycurgus vossenjachtapp.  Degene die binnen 30 minuten de meeste “ vossen” heeft gevonden en er een foto van heeft gemaakt en via de de genoemde app heeft verzonden heeft gewonnen. Ter waarschuwing laat Van der Sluis weten dat internetfoto’s niet zijn toegestaan. 

Belangrijk bij dit geheel zijn de landelijk geldende spelregels. 'Denk wel om de Corona afspraken. 1,5 m ruimte en geen groepjes van meer dan 2 personen. Tot zaterdag!' luidt de sportieve groet van Karst.

Op dit moment staan al over de 40 deelnemers op de lijst. Dat gaat ongetwijfeld een feest worden zaterdag. 'Dat hebben we soms gewoon ff nodig!' Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl