VakantieBieb 2020 open: een zomer vol verhalen

13-07-2020 17:00

VakantieBieb 2020 open: een zomer vol verhalen

STREEK - Lezen in de vakantie is een favoriete bezigheid van velen. Dan is het goed te weten dat de VakantieBieb tot en met 31 augustus 2020 weer open is. In deze app voor iOS en Android kunnen Nederlanders de hele zomer gratis van e-books en voor het eerst ook van luisterboeken genieten. Met de VakantieBieb beleeft iedereen een zomer vol verhalen: jong en oud, leden en niet-leden van De Bieb.

E-books en luisterboeken
In de VakantieBieb-app is dankzij de tientallen e-books en luisterboeken voor iedereen wat te vinden: van spanning tot chicklit, van literatuur tot informatief. Voor de jongste lezers zijn er bijvoorbeeld ‘SuperDolfje' van Paul van Loon en verhalen van Guusje Nederhorst en Jacques Vriens. Jongeren kunnen genieten van boeken als ‘Instagirl’ van Annette Mierswa en ‘Klem' van Mel Wallis de Vries. Voor volwassenen is er ook veel moois waaronder 'Otmars zonen' van Peter Buwalda of 'De kleine bakkerij aan het strand' van Jenny Colgan.

Omdat er zowel e-books als luisterboeken in de VakantieBieb zitten, kan er gekozen worden voor lezen of luisteren – net wat op dat moment het beste uitkomt.

Winactie voor jeugd
Zoals ieder jaar is er een winactie voor lezers tot en met 18 jaar. Zij maken kans op een Beats Solo Pro-koptelefoon als zij doorgeven wat hun favoriete boek in de VakantieBieb is. Meedoen kan via www.vakantiebieb.nl.

Over de VakantieBieb
App met e-books en luisterboeken is gratis beschikbaar in de App Store en in Google Play. De boeken zijn te lezen van 1 juli t/m 31 augustus 2020.

De VakantieBieb is een dienst van de online Bibliotheek (onderdeel van de Koninklijke Bibliotheek) en wordt aangeboden namens alle bibliotheken in Nederland. Voor meer informatie zie www.vakantiebieb.nl.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl