Van Gaal ontmoet Donker bij Telstar

23-09-2021 09:30

Van Gaal ontmoet Donker bij Telstar

STREEK - De stunt om bondscoach Louis van Gaal te betrekken bij Telstar kan alvast als zeer geslaagd de IJmondse geschiedenisboeken in. Het optreden van de succesvolste voetbalcoach van Nederland heeft flink wat teweeg gebracht. Niet alleen voor de actie 'Spieren voor Spieren', ook de Wormerveerse Puck Donker (21) was een van de gelukkigen.

De speelster die haar loopbaan startte bij Fortuna Wormerveer, met regelmaat geselecteerd werd voor vertegenwoordigende elftallen, bij VV Alkmaar haar opleiding vervolgde en nu sinds het seizoen 2020/2021 actief is voor de Witte Leeuwinnen.

Puck (11 augustus 2000) is begonnen met voetballen toen ze 4 jaar oud was. Zij vindt het belangrijk om uit te stralen dat zij en haar teamgenoten er altijd voor blijven gaan. “Als het weer is toegestaan om publiek bij de wedstrijden te hebben, hoop ik dat we kunnen laten zien hoe goed we kunnen voetballen.” Die fase is inmiddels aangebroken en zaterdag speelt Puck met haar team op eigen terrein om 14.30 uur tegen de Beloften Ajax. Een week eerder volgde er nog een flinke ontlading na de 2-1 winst op Feyenoord.

Van de training van Van Gaal heeft zij veel opgestoken. 'Geweldig om mee te maken. Wat een dag !!

Op de foto van Marina Donker is Puck te zien bij training Telstar 1963 NV onder leiding van Louis Van Gaal

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl