Vanavond weer Sport in Zaanstad op ZaanTV

12-02-2021 13:30

Vanavond weer Sport in Zaanstad op ZaanTV

STREEK - Vanavond om 21.00 uur is er weer een uitzending van Sport In Zaanstad op ZaanTV.  Ook deze derde uitzending van Sport in Zaanstad komt tot stand door samenwerking tussen Voetbal In Zaanstad, Sport In Zaanstad en ZaanTV.

Editie drie bevat de strijd die interviewers Raymond Dorjee en Ralph Kerssens aangaan met de gebroeders Raymond en Patrick Huisman. Na een mooie loopbaan als speler zijn beiden inmiddels al jaren actief als trainer.

Na dat gesprek duiken we even de Korfballeague in. Samenvattingen van de laatst gespeelde ronde met onze Zaanse vertegenwoordigers KZ/Thermo4U en Groen Geel/IJskoud de Beste.

Ook de Nederlands recordhouder polsstokhoogspringen is te gast. Hij springt binnen met gemak 5.81 m en buiten zelfs 5.85 meter. Menno Vloon gaat in gesprek met Kees Klinkenberg.

Tot slot van deze uitzending kijken we ook nog even rond op de ijsbaan in Assendelft. Want het vriest en dan ontstaat de Elf Stedenkoorts. En koorts is in dit coronatijdperk een uiterst beladen woord.


De presentatie van het geheel is in handen van Kees Klinkenberg terwijl Marcel van Os en Jamie Bank de techniek voor hun rekening nemen.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl