Verbouwing Rozenhof in volle gang

Gepubliceerd: 25-01-2019 9:01

Verbouwing Rozenhof in volle gang

ZAANDAM – Volop steigers achter de hekken en houten wanden. Vreemde happen uit de plafondbetimmering... Maar ook al een beetje zicht op de reeds geplaatste twee rolbanen die bezoekers straks direct vanuit de passage toegang moeten geven naar de eerste verdieping van de parkeergarage. Het is duidelijk: er wordt hard gewerkt in winkelcentrum Rozenhof.

Doel is het Rozenhof om te toveren van winkelcentrum naar leefstijlcentrum. Dat gaat niet zonder ingrijpende verbouwing en veranderingen. Zo zal de Vomar zich bij het winkelcentrum aansluiten. De nieuwe deuren gaan openen binnen het winkelcentrum. De supermarkt is dan bereikbaar  via de passage van het winkelcentrum.

Bereikbaarheid

Een andere verbouwing en verandering is de bereikbaarheid van de parkeergarage. Via de twee nieuwe rolbanen wordt het mogelijk direct vanuit de passage toegang te geven tot de eerste verdieping van de parkeergarage. 

Open karakter
Deze verdieping krijgt glazen gevels om zo de parkeergarage een vriendelijker en meer open karakter te geven. Bijgaande foto’s geven al een beetje aan hoe het er straks uit gaat zien. Medio dit jaar moeten de werkzaamheden zijn afgerond.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl