Verkade directeur Koen Regout gastspreker bij De Corner

Gepubliceerd: 09-04-2019 9:04

Verkade directeur Koen Regout gastspreker bij De Corner

ZAANDAM – Een mooiere follow-up kun je je niet voorstellen: na Henk Jan Beltman, directeur en grootaandeelhouder van Tony’s Chocolonely, is donderdag 18 april Koen Regout, managing director Koninklijke Verkade gastspreker bij Ondernemerssociëteit De Corner.

Koen Regout vertelt hoe het is om wederom onderdeel te zijn van een familiebedrijf, over de dual brand strategies en plannen voor 2019. Want ook al gaan de roots van het huidige Koninklijke Verkade ruim 130 jaar terug, een rijke historie is geen garantie voor een vandaag de dag winstgevende onderneming.

Familiebedrijf
Ruim 100 jaar stond de Verkade-familie aan het roer. In 1990 werd Verkade verkocht aan het toenmalig beursgenoteerde United Biscuits. 25 jaar later, na omzwervingen via verschillende private equity-partijen, werd Koninklijke Verkade in 2015 opnieuw onderdeel van een familiebedrijf; de wereldwijd opererende multinational Yildiz. Yildiz richtte binnen haar gelederen het snackfoodbedrijf pladis op. Van dit bedrijf maakt Koninklijke Verkade nu deel uit.

Warme thuiskomst
Koen Regout werd in 2017 managing director Koninklijke Verkade / commercial director pladis Benelux. Zijn doel: de gedroomde groei bewerkstelligen. Regout was al eerder marketingdirecteur bij Verkade. ,,Voor mij was het een warme thuiskomst. Het is zo makkelijker samen aan de wedstrijd te beginnen.”
Om de gewenste groei te behalen, gaat Koen vernieuwen; pladis en daarmee Verkade moet opereren als een startup. Het bedrijf moet de wendbaarheid krijgen om snel beslissingen te nemen. Dusdanig dat het moederbedrijf pladis het snelst groeiende foodbedrijf wordt.

Ontvangst
Speciaal voor leden geeft Tom Verkade voorafgaand aan de zakenmeeting een rondleiding door de Verkade Experience. Leden van De Corner, zakenpartners en introducees zijn welkom de visie van Koen Regout aan te horen. De meeting is in het Zaans Museum aan het Schansend 7 (Zaanse Schans) vanaf 17.00 uur. Het programma begint om 17.30 uur. Er is voldoende gelegenheid om te netwerken. Na afloop is er, voor wie dat wil, een buffet.

Meer weten? Kijk dan op www.de-corner.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl