Vertrouwd team in gloednieuwe winkel

Gepubliceerd: 06-11-2021 9:11

Vertrouwd team in gloednieuwe winkel

STREEK - In Assendelft wordt in het pand van DEEN hard gewerkt. De winkel wordt momenteel verbouwd tot een Albert Heijn. De nieuwe supermarkt aan de Dorpsstraat 537a gaat vrijdag 19 november om 16:00 uur open.

Albert Heijn Assendelft aan de Dorpsstraat zal voor velen meteen al vertrouwd aanvoelen. Niet zo heel vreemd, want de bezoekers komen alle medewerkers uit de oude winkel weer tegen. Supermarktmanager Bert Lek: “We vieren de opening met mooie acties en voor de eerste 150 klanten hebben we een leuk cadeautje.”


Albert Heijn Assendelft Dorpsstraat krijgt het nieuwste winkelconcept met grote focus op vers, gemak en digitale innovaties. Onderdeel daarvan is een ruim opgezet versplein dat keuze gaat bieden uit een groot aantal verse producten. Ook komen er zelfscankassa’s. 

“Natuurlijk vind je geliefde DEEN-producten zoals brood van bakkerij Pater, de knoflooksaus en de bloemen- en plantenafdeling weer bij ons terug”, zegt Bert Lek. “En de gemoedelijke sfeer waar wij zo bekend om staan, nemen we gewoon mee!”

Tijdens de verbouwing kunnen de mensen alvast kennismaken met een Albert Heijn in de buurt: Kaaikhof 22 in Assendelft en Verzetstraat 10 in Koog aan de Zaan.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl