Vice-premier Asscher in Zaandam voor lijsttrekkercampagne PvdA

Gepubliceerd: 05-11-2016 20:11

Vice-premier Asscher in Zaandam voor lijsttrekkercampagne PvdA

ZAANDAM - Vice-premier Lodewijk Asscher was vandaag in Zaandam om campagne te voeren voor het lijsttrekkerschap van de PvdA. Hij zet in op twee belangrijke punten, zegt hij tegen ZaanTV. 

Asscher wil iets doen aan de ongelijkheid, omdat er mensen zijn die geen eerlijke kans krijgen op school, of een fatsoenlijke baan. Verder wil hij stevig inzetten op hoe wij in ons land met elkaar omgaan. "De agressie in het land, de hufterigheid, elkaar indelen in groepen verpest de saamhorigheid. Op die onderwerpen moet de PvdA het verschil maken", aldus Asscher.

Hij is niet bang voor de uitslag, zo blijkt als hem wordt voorgelegd dat zijn partij het slecht doet in de peilingen en dat een rol in de oppositie straks misschien de uitslag van de echte verkiezingen zal zijn. "Ik denk dat we het veel beter zullen doen dan nu", stelt hij. Hij verwacht dat er meer steun zal komen als mensen maar goed op het netvlies hebben dat de Pvda de strijd tegen het onrecht aangaat. "Als er oppositie gevoerd moet worden gaan we dat ook doen, met dezelfde passie als vanuit mijn huidige rol.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl